Night Light Amersfoort

Workshop Fotografie ‘Night Light Amersfoort’

Vrijdag 10 mei 

Amersfoort is ’s avonds en ’s nachts een sprookje van licht. Tijdens deze workshop in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort leer je alle technieken die je bij avond- en nachtfotografie kan toepassen. Nachtfotografie is best lastig en uitdagend om die haarscherpe en goed belichte foto’s te krijgen. Fotograferen met lange sluitertijden (A/Av stand of M-stand), stervorming van lichtbronnen, beweging fotograferen en gebruikmaken van flitsers.

We gaan op ontdekkingsreis langs de Monnikendam, de Joriskerk, Het Hof, De Lieve Vrouwe Kerk en de Koppelpoort.

De workshop duurt 3 uur, kosten €75,- inclusief een drankje en wat lekkers.

We verzamelen om 20.00 uur op Het Hof (plein in centrum)en vanaf daar gaan we lopend door de binnenstad. Er zijn rondom veel parkeergarages. Let op uitrijtijden!

Wat neem je mee: Camera, objectieven, statief, goed opgeladen batterijen, flitser. Een zaklamp of je mobiel om in het donker de knoppen op je camera te kunnen vinden.

Bestudeer thuis alvast goed de knoppen voor sluitertijd, diafragma, witbalans en ISO.  Zorg voor warme kleding.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan helenhofman@degooischefotoschool.nl of neem contact op 06 - 15 11 54 45. Inschrijven kan onderaan deze pagina, via het contactformulier rechts op deze pagina of weer via Helen Hofman.

 

 

Direct aanmeldenAanmelden

Handig met je camera leren omgaan en uitstekend leren fotogaraferen bij de Gooische Fotoschool! Compact-camera, spiegelreflexcamera of de camera op je mobiele telefoon. De Gooische Fotoschool verzorgt cursussen fotografie voor beginners en voor gevorderden.

Scroll to top