30 September: Fotografiecafé met Eddy van Wessel

Een jaar geleden, bij het eerste Gooische Fotografiecafé in het Kunstkantoor Huizen, was fotograaf Eddy van Wessel (1965) te gast. Een groot succes. We zijn erg blij dat we 30 september hem weer in het fotografiecafé hebben staan, dit keer in de prachtige Krachtcentrale.

Eddy van Wessel (1965) woont in het Gooi en werkt in diverse conflict- en rampgebieden, hij fotografeert het liefst in zwartwit. ,,Dan worden ineens zoveel dingen duidelijk”. Eddy is een Nederlandse oorlogsfotograaf met een duidelijk eigen handschrift. Zijn foto’s worden gepubliceerd in internationale tijdschriften zoals Stern, Paris Match, LeMonde2 en The Washington Post Magazine. Hij won de Zilveren Camera 2015 voor zijn voor zijn serie ‘Sinjar, de strijd om Hoofdweg 47’. Deze foto’s brengen de strijd tegen IS in Irak en Syrië in beeld. Eddy won in 2012 ook de Zilveren Camera. Tweemaal was hij fotojournalist van het jaar.

Wil je meer zien en horen van deze topfotograaf en andere fotografie-enthousiastelingen ontmoeten, kom dan ook!

Zondag 30 september, 15.00 uur
Het Gooisch Fotografiecafé

Krachtcentrale, Havenstraat 76, Huizen

Graag vooraf aanmelden via Facebook, telefonisch of per e-mail bij Helen Hofman, 06 15 11 54 45, info@degooischefotoschool.nl. Aan de deur vragen we een kleine bijdrage in de kosten van
€ 7,50.

Scroll to top