Introductie in de Fotografie I

Leren hoe je camera werkt!

Ben je een beginnende fotograaf en wil je niet meer (alleen) op de automatische stand fotograferen? Meld je dan aan bij de Cursus Introductie in de Fotografie I en leer hoe de techniek van je camera werkt. Je raakt vertrouwd met je camera en het fotograferen wordt steeds leuker!

Je leert onder andere over de sluitertijd en het diafragma, de belichtingsdriehoek. Over witbalans, ISO, het bedenken van je concept (onderwerp), zwart-wit fotografie, scherpstellen/scherpstelpunten en portretfotografie. Ook veel aandacht voor de verschillende composities van foto’s waardoor je foto’s veel mooier en aansprekender worden.

Na de cursus kun je eventueel verder met de Cursus Introductie in de Fotografie II of Gevorderden in de Fotografie.

Voor deze cursus moet je een camera hebben waar je diafragma en sluitertijd kunt instellen. Dat is bij de spiegelreflex en de systeemcompact-camera altijd het geval. Ook sommige compactcamera's hebben deze mogelijkheid. Vraag het ons als je twijfelt.

Elke les krijg je opdrachten mee. Tijdens de volgende les bespreken we gezamenlijk de opdrachten, zo leer je ook veel van je medecursisten! Daarnaast oefen je veel tijdens de lessen zodat je wat je leert gelijk in de praktijk kunt toepassen.

Bij onze opleidingen kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht en kleine groepen: maximaal zeven cursisten.

Kosten
Kosten van de cursus (8 lessen) bedragen € 295,-. inclusief lesmateriaal, btw en individuele begeleiding.

Vakantie of een andere reden dat je een les moet missen? Geen probleem. Je kunt je les inhalen bij een andere groep of apart met de docent. Zo hoef je nooit een les te missen!

Cursuslocatie
Trekkerweg 3c 1276 XP Huizen, ingang aan Weideweg

Startdata en lestijden

Voorjaar 2019:
Dinsdag 12 februari 19:15 – 21:30 uur
Woensdag 13 februari 10:00 – 12:00 uur
Donderdag 14 februari 19:15 – 21:30 uur
Zaterdag 16 februari 10:00 – 12:00 uur

Inschrijven kan onderaan deze pagina, via het contact formulier rechts op deze pagina of via Helen Hofman, tel. 06 - 15 11 54 45. Je kan ook bij haar terecht voor advies welke opleiding het beste bij jou past.

Aanmelden / Meer informatieAanmelden

Handig met je camera leren omgaan en uitstekend leren fotograferen bij de Gooische Fotoschool! Compact-camera, spiegelreflexcamera of de camera op je mobiele telefoon. De Gooische Fotoschool verzorgt cursussen fotografie voor beginners en voor gevorderden.

Scroll to top