Nieuwsbrief Maart – Fotografiecafé 31 maart met Evert Doorn

Zaterdag 31 maart

Het Gooisch Fotografiecafé
met

Evert Doorn

De foto die jouw verhaal vertelt, wordt je niet zomaar in de schoot geworpen. Daar weet beroepsfotograaf Evert Doorn alles van. Voor de ene foto is een strakke voorbereiding nodig: het voorgesprek met je opdrachtgever, ter plaatse problemen oplossen en dan.. maak je die foto die gevraagd is. En voor die andere foto heb je juist veel geduld nodig, wachten, heel lang wachten totdat alle omstandigheden perfect zijn: het licht, het weer, je onderwerp.

Fotografie duizendpoot Evert Doorn combineert drie totaal verschillende fotobedrijven: portretten en reportages voor de zakelijke markt, trouwreportages voor particulieren en wildlife fotografie in (met name) Afrika. Elk bedrijf, elke foto vraagt zijn eigen voorbereiding, een eigen ‘aanvliegroute’ om die foto te maken die het verhaal vertelt. Evert vertelt in het Fotografiecafé op 31 maart welke strategieën hij als professional daarvoor gebruikt.

Wil je graag meer zien en horen van deze topfotograaf en andere fotografie-enthousiastelingen ontmoeten, kom dan ook!

Zaterdag 31 maart, inloop vanaf 15.00 uur
Evert zal rond half 4 aftrappen

Het Kunstkantoor, Kerkstraat 2, Huizen

Graag vooraf aanmelden via Facebook, telefonisch of per email bij Helen Hofman, 06 15 11 54 45, info@degooischefotoschool.nl. Aan de deur vragen we een kleine bijdrage in de kosten van € 5,-.

31 maart 2018
15:00 uur

Het Kunstkantoor
Kerkstraat 2, Huizen

Scroll to top