To ‘Flits’ or not to ‘Flits’ – 8 juli Workshop Flitsen door Evert Doorn

To 'Flits'or not to 'Flits'

Veel mensen vinden fotograferen met een flits maar niks. Ze vinden het lelijk of weten niet goed hoe ze moeten flitsen. Maar als je het goed doet, kan het prachtige foto’s opleveren. Mooier dan zonder flits of met een hele andere sfeer door het gebruik flits.

En in de praktijk is het gebruik van een flitser veel simpeler dan gedacht! Topfotograaf Evert Doorn, die 31 maart ook een Fotografiecafé voor ons verzorgde, gaat je alle ins en outs vertellen: hoe gebruik je een flitser op je camera of juist los naast je camera, hoe kun een flitser mooi gebruiken in combinatie met daglicht. Kortom: alle geheimen van het werken met een flitser!
Dat doet hij in een Workshop Flitsen op zondag 8 juli op de Fotoschool. Wat je nog moet weten:

  • Dure studioflitsers zijn niet nodig, in de workshop gebruikt Evert een reportageflitser.
  • Evert gaat ter plekke foto's schieten en laat zien wat het effect van flitsen is.
  • Daarna ga je zelf aan de slag met je flitser en daarbij blijft niets 'onbeflitst': alle hoeken en gaten van het Kunstcafé zoekt hij op, je portretteert elkaar, gaat naar buiten.
  • Neem je camera en eigen flitser mee.
  • Kosten € 75,- inclusief lunch.
  • maximaal 8 personen.

Het wordt een interactieve workshop waar je veel gaat leren! Heb je al vragen aan Evert over flitsen? Geef ze gelijk door bij je inschrijving via info@degooischefotoschool.nl.

Zondag 8 juli, inloop vanaf 9.30 uur
Evert start rond 10.00 uur tot ongeveer 14.00 uur

Het Kunstkantoor, Kerkstraat 2, Huizen

Inschrijven via info@degooischefotoschool.nl onder vermelding van je naam en woonplaats (je gegevens worden alleen voor deze workshop gebruikt).

Evert Doorn

 

Scroll to top