Workshop Flitsen To 'Flits' or not to 'Flits'

Veel mensen vinden fotograferen met een flits maar niks. Ze vinden het lelijk of weten niet goed hoe ze moeten flitsen. Maar als je het goed doet, kan het prachtige foto’s opleveren. Mooier dan zonder flits of met een hele andere sfeer door het gebruik flits.

En in de praktijk is het gebruik van een flitser veel simpeler dan gedacht! Topfotograaf Evert Doorn, die deze workshop al eerder voor ons verzorgde, gaat je alle ins en outs vertellen: hoe gebruik je een flitser op je camera of juist los naast je camera, hoe kun een flitser mooi gebruiken in combinatie met daglicht. Kortom: alle geheimen van het werken met een flitser!

Dat doet hij in een Workshop Flitsen op Zondag 24 februari op de Fotoschool. Wat je nog moet weten:

Dure studioflitsers zijn niet nodig, in de workshop gebruikt Evert een reportageflitser.

Evert gaat ter plekke foto's schieten en laat zien wat het effect van flitsen is.

Daarna ga je zelf aan de slag met je flitser en daarbij blijft niets 'onbeflitst': alle hoeken en gaten van ons kantoor zoekt hij op, je portretteert elkaar, gaat naar buiten. De nadruk ligt op het binnen.

Neem je camera en eigen flitser mee.

Kosten € 89,-.
maximaal 8 personen.

Het wordt een interactieve workshop waar je veel gaat leren! Heb je al vragen aan Evert over flitsen? Geef ze gelijk door bij je inschrijving via info@degooischefotoschool.nl.

Zondag 24 februari, inloop vanaf 12.30 uur
Evert start rond 13.00 uur; de workshop duurt tot ongeveer 17.00 uur
De Gooische Fotoschool, Trekkerweg 3c 1276 XP Huizen, ingang aan Weideweg

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl of neem contact op met Helen Hofman, tel. 06 - 15 11 54 45. Inschrijven kan onderaan deze pagina, via het contact formulier rechts op deze pagina of weer via Helen Hofman.

Direct aanmeldenAanmelden

Handig met je camera leren omgaan en uitstekend leren fotogaraferen bij de Gooische Fotoschool! Compact-camera, spiegelreflexcamera of de camera op je mobiele telefoon. De Gooische Fotoschool verzorgt cursussen fotografie voor beginners en voor gevorderden.

Scroll to top