Cursussen

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
7 lessen
€ 329
Basiscursus Fotografie 1

Basiscursus Fotografie 1

De Basiscursus Fotografie 1 is bedoeld voor iedereen met een digitale camera, die meer wil dan alleen maar fotograferen op de automatische stand. Alles wat je leert tijdens deze cursus, kan je direct in de praktijk toepassen.

Tijdens de lessen worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • basisfuncties en het hanteren van de camera;
  • basisregels compositie;
  • sluitertijd;
  • diafragma;
  • ISO;
  • witbalans;
  • scherpstellen en scherpstelpunten.

Elke les krijg je oefenopdrachten mee, die de volgende les gezamenlijk worden besproken, zo leer je ook van je medecursisten.

Voor deze cursus moet je een digitale camera hebben, waar je diafragma en sluitertijd kunt instellen. Sommige compact camera’s hebben ook deze mogelijkheid, vraag het ons als je twijfelt.

Tijdens de eerste les krijg je de lesdocumentatie mee in een map, zodat je het thuis nog eens kunt doornemen.

Kosten € 329 (inclusief BTW, lesmateriaal, koffie/thee).

De cursus bestaat uit 7 lessen van 2 uur, om de week. Tijdens de schoolvakanties en feestdagen worden er geen lessen gegeven en kan er meer tijd tussen de lessen zitten.

Cursuslocatie: Trekkerweg 3c 1276 XP Huizen, ingang aan Weideweg

Bij onze cursussen kun je rekenen op veel individuele begeleiding en kleine groepen van maximaal 6 personen. De cursussen worden op verschillende dagen/avonden gegeven. Je kunt kiezen welke data je het beste uitkomt.

Na deze cursus kan je verder met een van onze andere cursussen of workshops. Het actuele aanbod vind je op onze website.

Cursusdata 2021

In verband met de corona maatregelen gaan wij deze cursus, die dit voorjaar van start hadden moeten gaan, verplaatsen naar het najaar (starten vanaf 6 september 2021).
De cursus bestaat uit 7 lessen en we willen cursisten tussen de lessen door genoeg tijd geven om te oefenen. Bij een start later dan maart 2021 kunnen we de cursus niet afronden voor de zomervakantie en naar onze mening niet de kwaliteit garanderen waar we als fotoschool voor staan. Alle reeds ingeschreven cursisten worden hierover geïnformeerd.

De cursusdata voor het najaar worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!

​Inschrijven via de knop "direct inschrijven" onderaan deze pagina,