Ons aanbod

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
3 lessen
€ 199
Beknopte basis van de fotografieprincipes

Beknopte basis van de fotografieprincipes

Zijn de basisprincipes van het fotograferen weer een beetje naar de achtergrond verdwenen. Of heb je net een nieuwe camera gekocht en wil je de mogelijkheden leren kennen, dan is deze 3-delige beknopte basiscursus dé cursus voor jou!
De cursus is ook geschikt voor een ieder, die nog geen ervaring heeft met fotografie maar beter bekend wilt raken hiermee. Deze cursus is hiervoor een goed startpunt.  

We bespreken de basistechnieken van de fotografie. Onderwerpen die aan bod komen zijn: compositie, belichtingsdriehoek (diafragma | sluitertijd | ISO), hoe je het op je camera kunt instellen en gebruiken. Scherpstelpunten, nauwkeurig scherp stellen (ook bewegende onderwerpen) en witbalans.
Aan het einde van de cursus hopen we, dat je (weer) bent geïnspireerd bent om deze zomer de mooiste foto's te maken!

Voor deze cursus moet je een digitale camera hebben, die handmatig instelbaar is. Sommige compact camera’s hebben ook deze mogelijkheid, vraag het ons als je twijfelt.

De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur, de prijs is € 199,00 (incl. BTW) en de docent is Frank Bakker. Zoals altijd bij onze cursussen krijgt je veel extra tips, werken we in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
Bij deze cursus is 7 deelnemers het maximum.

Cursusdata

Donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur
- 15 juni 2023
- 22 juni 2023
- 29 juni 2023

Aansluitend kan je verder met onze cursus Basis Fotografie 1, waarin alle basistechnieken uitgebreid aan bod komen. Ook krijg je dan documentatie en opdrachten mee, die besproken worden en waarop je feedback krijgt. Zie hiervoor ons actuele cursusaanbod met data op onze website.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl. Direct inschrijven kan natuurlijk ook via de knop onderaan deze pagina.
Heb je al vragen of opmerkingen? Geef ze gelijk door bij de inschrijving.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!​