Cursussen en Coaching

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
In overleg
In overleg
Coaching

Coaching

Til je fotografie naar een hoger niveau!
Word een nog betere fotograaf en ontwikkel jouw eigen stijl!

Heb je graag een docent die jou individueel alle aandacht geeft bij het leren van je camera en de basisbegrippen in de fotografie?
Wil je als fotograaf werken aan je eigen signatuur; een eigen stijl ontwikkelen?
Weet je nog niets van het fotograferen met je spiegelreflex camera en wil je in een korte tijd veel leren? Of ben je al een geruime tijdje werkzaam als fotograaf en wil je graag specialiseren in een bepaald gedeelte van de fotografie of je workflow verbeteren?
Misschien zoek je hulp om je bedrijf op te starten en wil je leren de juiste klanten aan te trekken?

Dan is 1 op 1 coaching echt iets voor jou!


We beginnen met een - gratis - intakegesprek, op basis daarvan maken we een plan voor de inhoud van de coaching sessies en hoeveel tijd we daarvoor nodig gaan hebben.
Tijdens deze workshops kan van alles aan de orde komen, je blind spot, perfectionisme dat je in weg kan zitten, waar je tegen aan loopt, wat je wilt verbeteren etc.

Dit is 1 op 1 tijd, dus je hebt alle ruimte om precies dat te leren wat je wilt leren! Alle aandacht gaat naar jou en je zal merken dat je snel grote stappen zal maken in je ontwikkeling. En niet alleen de theorie, maar ook de praktijk!

Kortom: ECHT een aanrader voor als je je fotografiebedrijf op wilt gaan zetten of juist een boost wilt geven! Of je eigen stijl ontwikkelen.
Het is mogelijk om deze coaching in onze fotoschool te volgen, maar het kan ook aan huis of in je studio.

Wil je meer informatie? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op (Helen Hofman, tel. 06 - 15 11 54 45) en we maken een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe wij jou goed verder op weg kunnen helpen.