Cursussen

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
10 lessen
€ 499
Cursus Verdieping van de Fotografie

Cursus Verdieping van de Fotografie

Heb je al een gedegen basiskennis van de fotografie en wil je graag verder de diepte in? Dan is "Verdieping van de Fotografie" voor jou dé cursus. 
In deze cursus ga je op zoek naar je eigen stijl van fotografie, leer je deze verder te ontwikkelen en hoe je dit kunt presenteren in de vorm van een zelfontworpen fotoboek of een mooie uitvergroting. 

Als cursist ga je niet alleen onder begeleiding van de docenten opdrachten uitvoeren en de vaardigheden die hiervoor nodig zijn verder ontwikkelen; we geven ook feedback op je huidige portfolio, bezoeken met de groep een fotomuseum of -tentoonstelling en een print vaklab zodat je de kennis krijgt om je werk optimaal te presenteren. 

Tijdens de cursus zul je veel samenwerken met je medestudenten, van elkaar leren en feedback krijgen.

De kennis van de cursus "Basiscursus Fotografie 2" (of een vergelijkbaar niveau) is wenselijk voor deze cursus; we verwachten dus dat jij jouw camera al behoorlijk eigen hebt gemaakt. Tevens verwachten we enige ervaring met het nabewerken van foto's.

Als vaste cursusdata hebben we een aantal maandagavonden ingepland, maar er is ook een aantal dagen in het weekend (in overleg) dat we gebruiken voor bijvoorbeeld museumbezoek of praktijkopdrachten. 

De cursus bestaat uit 10 lessen (waarvan 2 of 3 externe activiteiten). Tijdens de schoolvakanties en feestdagen worden er geen lessen gegeven.

Bij deze cursus kun je rekenen op intensieve begeleiding van onze docenten Evert Doorn en Etienne Michel, in een kleine groep van maximaal 7 personen. De cursus gaat door bij een minimum van 4 deelnemers. 

Kosten € 499 inclusief btw, lesmateriaal, certificaat, koffie/thee. De kosten van een museum- expositiebezoek en de kosten van het maken van een fotoboek of prints zijn niet inbegrepen. 

Cursusdata

Maandagavond van 19.30 - 21.30 uur
- 12 september 2022
- 19 september 2022
Zaterdag, tijd nog niet bekend
- oktober 2022, museumbezoek
- 8 oktober 2022, bezoek vaklab in Amersfoort
Maandagavond van 19.30 - 21.30 uur
- 10 oktober 2022
- 7 november 2022 
- 21 november 2022
- 12 december 2022 
- 9 januari 2023 
- 16 januari 2023

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl.

Direct inschrijven kan natuurlijk ook via de knop onderaan deze pagina.

Heb je al vragen of opmerkingen? Geef ze gelijk door bij de inschrijving.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!