Cursussen

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
5 lessen
399
Filmen met een DSLR of systeemcamera

Filmen met een DSLR of systeemcamera

Of je nu wil leren hoe je leuke vakantiefilmpjes maakt, flitsende video’s voor social media wil monteren of je allereerste stappen wil zetten binnen de wereld van de videografie dan is deze cursus echt iets voor jou. In 5 weken ontwikkel je een gebalanceerde basis voor het filmen met jouw spiegelreflexcamera, die ervoor zorgt dat je in staat bent om geheel zelfstandig mooie video's te maken.
De cursus is geschikt voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan om mooie video's te maken met een spiegelreflexcamera.

Onder professionele begeleiding focussen we op: 
De basis instellingen van de camera: We nemen de camera door en leggen aan de hand van praktische opdrachten uit waar de instellingen voor dienen. 
Compositie: je leert hoe compositie bijdraagt aan het maken van mooie video’s en welke apparatuur hierbij kan helpen. 
Montage: uiteraard kan de basis van montage niet ontbreken. In gratis montagesoftware leer je de basis van videomontage.
Audio: omdat video een audiovisueel medium is, is geluid zeer belangrijk bij het maken van een goede video. Je leert hoe je helder geluid op neemt en welke basisbewerkingen je op audio kan loslaten.

Je gaat individueel aan de slag en de resultaten bespreken we met de groep, je leert immers van elkaar.

Bij onze opleidingen kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht en kleine groepen. De cursussen van De Gooische Fotoschool worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen. 

Na deze cursus kun je verder met de cursus voor gevorderden. Deze cursus gaat dieper in op geluidsnabewerking, belichting, filmen met de montage in gedachte en heeft een grotere focus op het creatief idee achter de video.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur en de kosten van de cursus zijn € 399 (inclusief BTW en koffie/thee).

Cursuslocatie: Trekkerweg 3c 1276 XP Huizen, ingang aan Weideweg.

Cursusdata 2020

Maandagavond, 19.30 - 21.30 uur
19 oktober, 2 november, 16 november, 30 november, 14 december

Andere cursusdata worden in overleg gepland. Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl