Workshops

Maak hieronder een keuze uit een van onze workshops!
 Terug
4 uur
€ 95
Flitsen 'To Flits or not to Flits’

Flitsen 'To Flits or not to Flits’

Workshop 'To Flits or Not To Flits': Flitsen voor beginners met een reportage flitser.

Veel mensen vinden fotograferen met een flits maar niks. Ze vinden het lelijk of weten niet goed hoe ze moeten flitsen. Maar als je het goed doet, kan het prachtige foto’s opleveren!

En in de praktijk is het gebruik van een flitser veel simpeler dan gedacht! Topfotograaf Evert Doorn, die deze workshop al eerder voor ons verzorgde, gaat je alle ins en outs vertellen: hoe werkt een flitser, hoe kun je een flitser mooi gebruiken in combinatie met daglicht, hoe kun je je flitser buiten gebruiken, et cetera. Kortom: alle geheimen van het werken met een flitser!

Dat doet Evert Doorn in een Workshop Flitsen voor Beginners op zondag 30 juni aanstaande in De Gooische Fotoschool. 

Dure studioflitsers zijn niet nodig, in de workshop gebruikt Evert een reportageflitser. In deze workshop gaat het vooral over het gebruik van de reportageflitser op de camera.

Evert gaat ter plekke foto's schieten en laat zien wat het effect van flitsen is.

Daarna ga je zelf aan de slag met je flitser en daarbij blijft niets 'onbeflitst': alle hoeken en gaten van onze school zoekt hij op, je portretteert elkaar en we gaan naar buiten. Neem je camera en eigen flitser mee.

Kosten € 95  Deelname maximaal 8 personen.
Zondag 30 juni 2019, inloop vanaf 12.30 uur
Evert start om 13.00 uur; de workshop duurt tot ongeveer 17.00 uur

Het wordt een interactieve workshop waar je veel gaat leren!

Wil je meer informatie stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl of neem contact op met Helen Hofman, tel. 06 - 15 11 54 45. Inschrijven kan via de knop onderaan deze pagina.

Heb je al vragen aan Evert over flitsen? Geef ze gelijk door bij je inschrijving.