Ons aanbod

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
Fotografie als groepsactiviteit

Fotografie als groepsactiviteit

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige invulling voor een groepsactiviteit,
dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij organiseren fotografie groepsactiviteiten voor bedrijfsuitjes, familie uitjes of voor welke gelegenheid dan ook. Een gezamenlijke activiteit met een creatief karakter in een ontspannen sfeer. Wij hebben een breed fotografie aanbod en het kan naar eigen wens worden samengesteld.
Camera’s meenemen kan/mag maar wij hebben ook camera’s ter beschikking. Smartphone meenemen kan altijd. Een uur, een dagdeel of een hele dag met of zonder lunch, wij kunnen het naar wens organiseren. Voor elk wat wils.

Wij kunnen bijvoorbeeld uitleg geven over compositie of tips geven over het gebruik van (eigen) camera’s zodat je deze beter kunt gebruiken. Of we laten je zien hoe je je eigen foto’s interessanter kan maken qua licht. Ook is het mogelijk (portret)foto’s van elkaar te maken in onze studio of actiefoto’s buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard is er altijd een docent aanwezig of bij grotere groepen meerdere docenten.

Onze fotoschool ligt op een makkelijk bereikbare en mooie locatie in Blaricum met veel fotografie mogelijkheden in en om de fotoschool. Er zijn veel mogelijkheden binnen handbereik voor allerlei soorten fotografie. Bij mooi weer buiten en bij minder weer binnen.

Contact

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier https://www.degooischefotoschool.nl/contact of door een email te sturen aan info@degooischefotoschool.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!‚Äč