Het Gooisch Fotografiecafé

Het Gooisch Fotografiecafé

Zondag 17 november 2019, Afscheidsfotograaf Marijke Keijser in Het Gooisch Fotografiecafé.

Marijke Keijser is als fotograaf in de voetsporen van haar vader getreden. Haar basis als fotograaf ligt in de analoge straatfotografie. De eerste keer dat ze een fotoreportage van een afscheid maakte, was tijdens de uitvaart van een partner van een vriendin. 

Ze heeft toen ervaren hoe bijzonder het is om een herinnering aan het afscheid van een dierbare vast te leggen.
Deze ervaring deed haar beslissen om zich te richten op afscheidsfotografie en zelfs de opleiding tot Vakbekwaam Afscheidsfotograaf te volgen. 

De laatste jaren neemt afscheidsfotografie een steeds grotere vlucht, maar nog steeds zijn er behoorlijk wat taboes. Tijdens deze boeiende lezing vertelt Marijke alles over haar ontwikkeling, ervaringen en de uitdagingen waar ze tegen aan loopt.

Komend seizoen gaan we uiteraard weer verder. Ditmaal zijn de data iets meer verspreid over het jaar. Welke fotografen komen spreken, kondigen we nog aan maar voor nu kun je onderstaande data alvast in de kalender zetten! 

  • Zondag 15 september 2019 (Eddy van Wessel)
  • Zondag 17 november 2019 (Marijke Keijser)
  • Zondag 26 januari 2020
  • Zondag 22 maart 2020
  • Zondag 3 mei 2020
  • Zondag 14 juni 2020

Wij vragen bij een bijdrage van € 7,50 aan de deur  (pinbetaling mogelijk)
of  bestel je kaarten online via Eventbrite

Borrelen of blijven eten?

Blijf na het fotografiecafé gezellig borrelen of reserveer voor een lekker diner in het Café Restaurant De Krachtcentrale? Ga voor het menu en reservering naar www.caferestaurantdekrachtcentrale.nl

Voor meer informatie: Helen Hofman, 06 15 11 54 45 info@degooischefotoschool.nl.