Het Gooisch Fotografiecafé

Het Gooisch Fotografiecafé 

In deze lastige tijden van beperkingen en thuiswerken door Corona, is de Gooische Fotoschool terug met een speciale editie van het Gooisch Fotografiecafé: het Lockdown Fotografiecafé.

Een aantal maal deze winter en dit voorjaar, te beginnen op zondag 31 januari, zal een fotograaf online voor ons een boeiende lezing en presentatie geven over zijn of haar werk.

Onze eerste gast is documentair fotografe Romi Tweebeeke. Romi (1989) studeerde in 2014 af aan AKV|St. Joost in Breda. Sindsdien is Romi werkzaam als freelance documentaire fotograaf voor diverse media. Oprecht geïnteresseerd observeert zij hoe mensen hun (vrije) tijd doorbrengen en legt zij hun bezigheden vast in niet-geënsceneerde fotoʼs. Het werk is integer, kleurrijk en bevat soms de nodige humor.

In haar presentatie neemt ze ons mee op reis door al haar zelf geïnitieerde documentaire projecten. Zo kijken we naar een eeneiige tweeling van 89 jaar, overwinteraars in het Spaanse Benidorm en veel verschillende verpleeghuizen. Ze vertelt o.a. over haar worstelingen en oplossingsgerichtheid met financiering en integritei

Deze presentatie zal volledig online plaatsvinden via Zoom. 

Alle info en mogelijkheid een ticket te kopen voor toegang kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lockdown-fotografiecafe-met-als-speciale-gast-romi-tweebeeke-136070308957

Volgende data:
Zondag 21 maart
Zondag 30 mei 

Voor meer informatie: info@degooischefotoschool.nl.