Het Gooisch Fotografiecafé

Het Gooisch Fotografiecafé met Ilvy Njiokiktjien.

Donderdag 30 januari 2020  - 19.30 - 21.30 uur.

Foto Jet van Gaal

Ilvy Njiokiktjien (34) is momenteel één van de meest toonaangevende Nederlandse fotografen. Ze won al tweemaal een award bij World Press Photo, was in 2014 de eerste vrouwelijke winnares van de Zilveren Camera en werd in 2013 de eerste Fotograaf des Vaderlands. Ze wordt vertegenwoordigd door VII Photo Agency en is daarnaast Canon Ambassadeur. 

Het afgelopen jaar stond Ilvy enorm in de belangstelling met haar Born Free project, waarbij ze ruim 12 jaar de Zuid-Afrikaanse generatie die is geboren na afschaffing van de apartheid (de 'born frees') heeft gevolgd. Haar werk is gepubliceerd in o.a. de New York Times, Der Spiegel, NRC en Stern. Ook exposeert ze (inter)nationaal met haar werk. 

Tijdens haar lezing voor het Gooisch Fotografiecafé vertelt ze over dit project maar ook over haar eerdere werk.
 

Komend seizoen gaan we uiteraard weer verder. Ditmaal zijn de data iets meer verspreid over het jaar. Welke fotografen komen spreken, kondigen we nog aan maar voor nu kun je onderstaande data alvast in de kalender zetten! 

Wij vragen bij een bijdrage van € 7,50 aan de deur  (pinbetaling mogelijk)
of  bestel je kaarten online via Eventbrite.

Voor de lezing een heerlijk diner of gezellige borrel in Café Restaurant de Krachtcentrale? Speciaal voor gasten van het Gooisch Fotografie Cafe biedt de de chef een 2-gangen (voor- en hoofd) “Chefs Diner” aan voor slechts € 24,-.

Ga voor het menu en reservering naar www.caferestaurantdekrachtcentrale.nl

Voor meer informatie: Helen Hofman, 06 15 11 54 45 info@degooischefotoschool.nl.