Nieuws en archief

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

 Terug
De Krachtcentrale
16 juni 2019
Het Gooisch Fotografiecafe met Jasper Doest

Het Gooisch Fotografiecafe met Jasper Doest

Na vijftien jaar geleden begonnen te zijn als natuurfotograaf, werkt Jasper Doest vandaag de dag op het grensvlak tussen mens en natuur terwijl hij visuele verhalen creëert die inzicht geven en vragen stellen over de relatie tussen de mens en de rest van de planeet. Door middel van zijn fotografisch werk geeft hij een stem aan de natuurlijke wereld die ons omringt en probeert hij de kloof tussen de natuurlijke wereld en onszelf te overbruggen. 

Tijdens zijn lezing ‘Eén hond maakt een verschil’ vertelt hij zijn persoonlijke verhaal over hoe fotografie zijn leven veranderde en over hoe het leven invloed heeft op zijn huidige kijk op fotografie.

Jasper Doest is Senior Fellow van de International League of Conservation Photographers en ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. Zijn werk verschijnt ondermeer in National Geographic Magazine, Smithsonian Magazine en GEO en ontving talloze onderscheidingen, waaronder in World Press Photo, Wildlife Photographer of the Year en de Sony World Photography Awards.

Wanneer?

Zondag 16 juni 2019 15.30 - 17.30 uur

Het Gooisch Fotografiecafé
Krachtcentrale, Havenstraat 76, Huizen

Belangrijk om te weten:

Aan de deur vragen we een kleine bijdrage in de kosten van € 7,50.
Na de lezing nog zin in een heerlijk diner of gezellige borrel in het Café Restaurant De-krachtcentrale? Ga voor het menu en reserveren naar www.caferestaurantdekrachtcentrale.nl