Ons aanbod

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
In overleg
€ 75 per uur
Privé Coaching Fotografie

Privé Coaching Fotografie

Heb je graag een docent die jou individueel alle aandacht geeft bij het leren van je camera en de (basis)begrippen in de fotografie? Dan is één op één coaching echt iets voor jou!

We gaan samen met jou aan de slag. We beginnen met een gratis intake gesprek en inventariseren  je doelen, je leerpunten e.a. Tijdens deze coaching sessies heb je alle ruimte om precies dat te leren, wat je wilt leren. Niet alleen de theorie, maar ook in de praktijk. Vervolgens maken we een plan voor de inhoud van de coaching sessies en bepalen hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben.

Voorbeelden hiervoor zijn:
- Je wilt als fotograaf werken aan je signatuur en een eigen stijl ontwikkelen.
- Je weet nog niets van fotograferen met je spiegelreflex camera en je wilt in een korte tijd veel leren.
- Je bent al een geruime tijdje werkzaam als fotograaf en wil je specialiseren in een bepaald gedeelte van de fotografie of je workflow verbeteren.
- Je wilt de stap maken van hobby fotograaf naar professioneel fotograaf en je zoekt hulp om je bedrijf op te starten en leren om de juiste klanten aan te trekken.

Het is mogelijk om deze coaching bij ons op de fotoschool te volgen maar het kan ook op locatie bv. aan huis of in je studio

De kosten voor coaching zijn € 75,00 per uur exclusief BTW en reiskosten indien de locatie buiten Huizen is gevestigd. Eén extra deelnemer meenemen is mogelijk voor € 25,00 per uur exclusief BTW.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!