Ons aanbod

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
In overleg
€ 90 per uur incl. BTW
Privé les fotografie

Privé les fotografie

Heb je graag een docent die jou individueel alle aandacht geeft bij het leren van je camera en de begrippen in de fotografie? Dan is een privé les echt iets voor jou! Je krijgt direct feedback op je foto's en technieken.

We gaan samen aan de slag. We beginnen met een gratis intake gesprek en inventariseren je doelen, je leerpunten e.a. Tijdens deze lessen heb je alle ruimte om precies dat te leren, wat je wilt leren. Niet alleen de theorie maar ook in de praktijk. Vervolgens maken we een plan voor de inhoud van de privé lessen en bepalen hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben.

Voorbeelden hiervoor zijn:
- Je wilt als fotograaf werken aan je signatuur en een eigen stijl ontwikkelen.
- Je weet nog niets van fotograferen met je camera en je wilt in een korte tijd veel leren.
- Je bent al een geruime tijdje werkzaam als fotograaf en wil je specialiseren in een bepaald gedeelte van de fotografie of je workflow verbeteren.
- Je wilt de stap maken van hobby fotograaf naar professioneel fotograaf en je zoekt hulp om je bedrijf op te starten en leren om de juiste klanten aan te trekken.

Het is mogelijk om deze privé lessen bij ons op de fotoschool te volgen maar het kan ook op locatie bv. aan huis of in je studio. 

De kosten voor een privé les zijn € 90 per uur inclusief BTW en mogelijk reiskosten. Eén extra deelnemer meenemen is mogelijk voor € 45 per uur exclusief BTW.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!