Ons aanbod

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
3 lessen van 2 uur
€ 199
Uitgebreid Reportage Flitsen

Uitgebreid Reportage Flitsen

Voor wie het optimale uit de reportageflitser wil halen, is er de cursus Uitgebreid Reportage Flitsen.

Want een reportageflitser is een kleine krachtpatser die grote resultaten kan behalen. Hoe, dat leer je in deze driedelige cursus van docent en vakfotograaf Evert Doorn.

In deze cursus leer je niet alleen de basisbeginselen van het werken met de reportageflitser op de camera, maar gaan we ook aan de slag met geavanceerde flitstechnieken en halen we de flitser van de camera af door te werken met radiozenders. 

We beginnen bij de basiswerking van de flitser en leren hoe we deze het beste op de camera kunnen gebruiken. Daarna gaan we de flitser ook van de camera afhalen en leren hoe we deze met een simpele radiozender kunnen aansturen om creatieve resultaten te halen.

Tijdens de cursus ga je uiteraard ook zelf aan de slag met je camera en flitser en tussen de lessen door heb je voldoende tijd om zelf te oefenen met de opdrachten die je meekrijgt.

Aan het einde van de cursus ben je goed in staat om te weten wat je met je reportageflitser kan en hoe je dat voor elkaar krijgt.

Bij onze cursussen kun je rekenen op veel individuele begeleiding en kleine groepen van maximaal 7 personen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Kosten van de cursus € 199 (inclusief BTW).

Cursusdata

Zondagmiddag van 15.00 - 17.00 uur
- 1 oktober 2023
- 5 november 2023
- 26 november 2023

Direct inschrijven kan via de knop onderaan deze pagina. Heb je al vragen of opmerkingen? Geef ze gelijk door bij de inschrijving.
Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!​