Cursussen en Coaching

Maak hieronder een keuze uit een van onze cursussen!
 Terug
4 lessen
€ 295
Verkorte cursus Introductie in de fotografie

Verkorte cursus Introductie in de fotografie

Ben je een beginnende fotograaf en wil je niet meer (alleen) op de automatische stand fotograferen en wil je voor de vakantie nog de basisbeginselen leren? Meld je dan aan bij de verkorte Cursus Introductie in de Fotografie en leer hoe de techniek van je camera werkt. Je raakt vertrouwd met je camera en het fotograferen wordt steeds leuker!

Je leert onder andere over de sluitertijd en het diafragma, de belichtingsdriehoek. Over witbalans, ISO, het bedenken van je concept (onderwerp), zwart-wit fotografie, scherpstellen/scherpstelpunten en portretfotografie. Ook veel aandacht voor de verschillende composities van foto’s waardoor je foto’s veel mooier en aansprekender worden.

Na de cursus kun je eventueel verder met de Cursus Introductie in de Fotografie II of Gevorderden in de Fotografie.

Voor deze cursus moet je een camera hebben waar je diafragma en sluitertijd kunt instellen. Dat is bij de spiegelreflex en de systeemcompact-camera altijd het geval. Ook sommige compactcamera's hebben deze mogelijkheid. Vraag het ons als je twijfelt.

Iedere les krijg je opdrachten mee. Tijdens de volgende les bespreken we gezamenlijk de opdrachten, zo leer je ook veel van je medecursisten! Daarnaast oefen je veel tijdens de lessen zodat je wat je leert gelijk in de praktijk kunt toepassen.

Bij onze opleidingen kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht en kleine groepen: maximaal zeven cursisten.

De cursus bestaat uit 4 avonden, reserveer vast de volgende data:
Maandag 27 mei 19:15 - 22:00 uur
Maandag 10 juni 19:15 - 22:00 uur
Maandag 24 juni 19:15 - 22:00 uur
Maandag 8 juli  19:15 - 22.00 uur

Inschrijven via de knop "direct inschrijven" onderaan deze pagina, Wil je advies over welke opleiding het beste bij jou past neem dan contact op met Helen Hofman, tel. 06 - 15 11 54 45.