Workshops

Maak hieronder een keuze uit een van onze workshops!
 Terug
3x 2 uur
€ 199
Workshop Architectuur door Etienne Michel

Workshop Architectuur door Etienne Michel

In deze workshop gaan wij dieper in op de architectuurfotografie en gaan wij natuurlijk alles wat er verteld is in de praktijk brengen bij Zonnestraal in Hilversum. Tot slot bespreken we in de laatste bijeenkomst de resultaten met elkaar.

Hoe gaat deze driedelige workshop eruit zien?

Tijdens de eerste bijeenkomst gaan wij in op de verschillende bouwstijlen en architecten. Niet té diepgravend, maar wel voldoende om bijvoorbeeld van de architect van Zonnestraal de karakteristieke stijlen en nuances te zien.

Het geleerde gaan wij dan op zaterdag 1 oktober in de praktijk brengen op locatie in Hilversum. Let op: wij gaan er vroeg aanwezig zijn zodat wij optimaal gebruik kunnen maken van het aanwezige natuurlijke licht.

Tenslotte gaan wij op de derde bijeenkomst de resultaten met elkaar bespreken en zullen er zeker tips en tricks uitgewisseld gaan worden.

Wat neem je mee:
Camera, objectieven, statief, opgeladen batterijen, leeg geheugenkaartje.

Kosten € 199 (inclusief BTW). Bij onze workshops kun je rekenen op veel individuele begeleiding en kleine groepen. Maximaal zes deelnemers en de workshop gaat door bij minimaal drie aanmeldingen. Na inschrijving en betaling krijg je een mail met de locatie waar we verzamelen. 

Workshop data

- Donderdag 15 september 2022, 19.30 - 21.30 uur
- Zaterdag 1 oktober 2022, 07.15 - 09.15 uur (eindtijd is flexibel)
- Zaterdag 5 november 2022, 10.00 - 12.00 uur

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan info@degooischefotoschool.nl. Direct inschrijven kan natuurlijk ook via de knop onderaan deze pagina.

Heb je al vragen of opmerkingen? Geef ze gelijk door bij de inschrijving.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!