Workshops

Maak hieronder een keuze uit een van onze workshops!
 Terug
2x 2 uur
€ 99
Workshop Hondenfotografie door Paul van Zomeren

Workshop Hondenfotografie door Paul van Zomeren

Huisdieren fotograferen wil nogal eens een uitdaging zijn. Dieren zijn snel afgeleid en laten zich vaak lastig regisseren maar deze eigenschappen zijn juist goed te gebruiken voor een leuke spontane foto.
Fotograaf Paul van Zomeren heeft de afgelopen jaren heel wat huisdieren, waarvan voornamelijk honden, voor zijn lens gehad.

Wil je leren hoe je de mooiste en leukste foto's van je huisdier kan maken, schrijf je dan in voor deze speciale workshop. In deze workshop, verdeelt over twee sessies van twee uur, leert Paul je niet alleen de technische kneepjes maar ook hoe je er nu voor kan zorgen, dat jij de foto kan maken die jij wilt. 

Tijdens de eerste sessie zal Paul aandacht besteden aan theorie en zal er wat worden geoefend. Welke instellingen je het beste kan gebruiken, hoe het zit met de compositie, gebruik van nartuurlijk licht etc. Ook zal hij je tips geven over hoe om te gaan met je huisdier en waar je op moet letten.  
De tweede sessie zal op locatie zijn en de details worden afgesproken in de eerste sessie.

De hond van Paul is ons model voor deze workshop. Het is niet wenselijk je eigen huisdier mee te nemen en alles wat je leert tijdens deze workshop, kan je direct in de praktijk toepassen.

Bij deze workshop kan je rekenen op veel individuele begeleiding, in een kleine groep van maximaal 6 personen.
Kosten € 99 inclusief btw.

Workshop data

Nader te bepalen.

Direct inschrijven kan via de knop onderaan deze pagina.

Heb je al vragen of opmerkingen? Geef ze gelijk door bij de inschrijving.

Tot ziens bij De Gooische Fotoschool!​